Skip to main content
Het Duivelsei

Hou jij er van om, onder het genot van een drankje, af en toe eens een potje Monopoly of Kolonisten van Catan te spelen? Zoek je naar een leuke groep om Weerwolven van Wakkerdam mee te spelen? Of ben je een die-hard gamer die thuis meerdere Warhammer-legers of stapels Dungeons & Dragons-boeken heeft liggen? Kom dan eens langs bij Het Duivelsei! Van wat voor soort spellen je ook houdt, Het Duivelsei is de plek voor alle Leidse spellenfans om samen te komen.

Lid worden bij Het Duivelsei

Lid worden? Leuk! HBO- en WO-studenten die in Leiden (gaan) studeren zijn altijd welkom om lid te worden van Het Duivelsei. We zijn tenslotte een studentenspellenvereniging! Je kunt je gedurende het hele jaar aanmelden, maar het is aan te raden om al tijdens de EL CID lid te worden zodat je het introductieweekend mee kunt maken en een mentorgroepje krijgt.

Activiteiten Het Duivelsei

Het Duivelsei is één of twee avond(en) in de week en één zaterdag per maand open, wat ons de perfecte dubbelvereniging maakt. De contributie bedraagt slechts €35,- per jaar, maar voor een aantal activiteiten vragen we een eigen bijdrage, zoals lasergamen of Spelweekenden. Word je na 31 januari lid, dan betaal je uiteraard slechts de helft van de contributie voor het resterende studiejaar. Het Duivelsei heeft op het betalen van contributie na géén verplichtingen omtrent het lidmaatschap.

Contactgegevens

Pelikaanhof 52
2312 EC Leiden

bestuur@duivelsei.nl
duivelsei.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.