Skip to main content
Panoplia (christelijk)

Panoplia is een christelijke studentenvereniging in Leiden met ongeveer honderd leden. Zij maakt deel uit van de landelijke studentenvereniging C.S.F.R. (Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato). De vereniging heeft studenten uit de volle breedte van de Universiteit Leiden als lid: van juristen tot medici, van psychologen tot taalkundigen.

Ontmoeting en ontplooiing

Panoplia biedt jou wat je niet wilt missen als christelijke student. Het is een plek waar je met andere studenten kunt praten over geloof en studie, waar je kunt genieten van gezelligheid en amicaliteit, en het is daarnaast een plek waar je jezelf op tal van terreinen en onderwerpen naast je studie verder kunt ontwikkelen.

Activiteiten

Panoplia onderscheidt zich van andere christelijke verenigingen onder andere door haar studiekarakter. Dit komt tot uiting in studiekringen en interessante lezingen over maatschappelijke en christelijke onderwerpen. Verder komen de leden tweewekelijks in kleine groepjes bij elkaar voor een bijbelkring; hier denk je na over het geloof en je leert er meer over God. Ook zijn er ledenvergaderingen, maaltijden, weekenden, borrels, jaargroepavonden, een buitenlandse reis, en de Dies Natalis.

Kennismaken met Panoplia

Om een verdere indruk te krijgen van Panoplia kun je onze website bezoeken. Ook ben je van harte welkom om een activiteit, zoals een lezing of borrel, bij te wonen. In de maand juni organiseert Panoplia een open activiteit, waarbij je van harte welkom bent! Voor meer informatie kun je de website, Facebook of Instagram in de gaten houden. Verder is Panoplia te vinden tijdens de jaarlijkse EL CID-week. Bovendien worden tijdens de laatste week van augustus de Eerstejaarsdagen georganiseerd: een kennismakingsweek voor studenten die geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap. Wij zien je graag bij Panoplia!

Contact

www.panoplia.nl
Facebook: Panoplia - CSFR Leiden
Instagram: csfr.leiden

Postbus 439
2300AK Leiden
abactis@panoplia.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.