Skip to main content

ESV Ichthus Leiden

E.S.V. Ichthus Leiden is een christelijke studentenvereniging. Ichthus Leiden wordt gevormd door 45 leden die hun christelijk geloof een plek willen geven in hun studententijd

Navigators Leiden (christelijk)

NSL is een breed christelijke studentenvereniging rond de 300 leden met een studentikoos karakter. Dit houdt in dat wij ons geloof evenals studentikoze tradities hoog willen houden.

Panoplia (christelijk)

Panoplia is een christelijke studentenvereniging in Leiden met ongeveer honderd leden. Zij maakt deel uit van de landelijke studentenvereniging C.S.F.R. (Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato).

VGSL Franciscus Gomarus (christelijk)

De afkorting VGSL staat voor Vereniging van Gereformeerde Studenten te Leiden, een christelijke studentenvereniging in een gereformeerde traditie. Wat heeft de vereniging haar leden te bieden?

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.