Skip to main content
S.V. SOL (ontwikkelingssamenwerking)

De Studentenvereniging Ontwikkelingssamenwerking Leiden (SOL) is dé vereniging voor studenten die over grenzen heen kijken. SOL heeft bergen verzet! Met een sterk groeiend ledenaantal en verschillende uiteenlopende activiteiten laat SOL zien dat OS leeft onder studenten. Door het organiseren van onder andere trainingsdagen, workshops, debatten, werkbezoeken en studiereizen biedt SOL een verrijking op de studententijd.

Lezingen, debatten, congressen en filmavonden

Studenten die verdieping zoeken kunnen bij SOL terecht voor verschillende lezingen, debatten, congressen en filmavonden. Studenten die direct aan de slag willen, kunnen deelnemen aan workshops, netwerklounges, werkbezoeken en studiereizen.

Zo kun je je eigen weg vinden bij het zoeken van stages, vrijwilligersplekken en banen binnen de ontwikkelingssector en vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

Lid worden bij S.V. Sol

Heb je interesse en wil je lid worden? Dit kan door het online formulier in te vullen. Zodra je de bevestigingsmail hebt ontvangen, ben je officieel lid van SOL. Het lidmaatschap kost slechts € 20,- per kalenderjaar. Het bedrag wordt door SOL via automatische incasso afgeschreven.

Contact Studentenvereniging Ontwikkelingssamenwerking Leiden

Postbus 439
2300 AK Leiden

info@soleiden.nl
www.soleiden.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.